Engleză
Română

Evenimente

Activitatea și cercetările asociației prin membrii săi susțin consolidarea legăturilor dintre membrii, coordonarea gândirii prin organizarea de conferințe și seminarii prin intermediul cărora se compară diferite legi și tehnici în domeniile bancar, financiar și de capital, pentru facilitarea propunerilor de armonizare și de recunoaștere reciprocă în scopul menținerii dialogurilor cu instituțiile UE.

 

CONFERINȚA București 18-21.04.2018

AEDBF impreuna cu ACJSFB-ROMANIA si Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir organizeaza traditionala Conferinta Internationala in domeniul juridic bancar in perioda 18-21 aprile 2018 la sediul universitatii.Lucrarile si dezbaterile conferintei vor avea loc in zilele de miercuri 18, joi 19 si vineri 20 aprilie 2018 cu o importanta participare din Romania si din strainatate.
Astfel in sedinta inaugurala vor fi reprezentanti ai Parlamentului Romaniei, ai Guvernului Romaniei si ai Bancii Nationale a Romaniei si ai Asociatiei Romane a Bancilor.
Larga reprezentare a specialistilor din institutiile financiare internationale-Banca Central Europeana, Fondul Monetar International din banci centrale, banci comerciale ,  din institutii de invatamant superior si conducerea Asociatiei Europene de Drept Bancar si Financiar -Europa este o ocazie prielnica pentru juristi romani sa cunoasca aspecte de drept bancar dintr-o perspectiva europeana si internationala.

Agenda eveniment

CONFERINȚA București 18-21.04.2018

AEDBF impreuna cu ACJSFB-ROMANIA si Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir organizeaza traditionala Conferinta Internationala in domeniul juridic bancar. Astfel in sedinta inaugurala vor fi reprezentanti ai Parlamentului Romaniei, ai Guvernului Romaniei si ai Bancii Nationale a Romaniei si ai Asociatiei Romane a Bancilor.

Agenda eveniment

 

CONFERINȚA București 04.07.2017

  • Contractele de credit pentru bunuri imobile.
  • Noutăți privind protectia consumatorilor.
  • Directiva 2014/17/ue si transpunerea ei în legislațiile naționale.

 

 

 

1.554Ultima actualizare: 15.04.2018 20:35:42
© 2019 - Asociația Europeană pentru Drept Bancar și Financiar - România

Powered by MYSET